Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 01/11/2020 - 30/11/2020
00:00

Τοποθεσίας
Κτικάδος

Κατηγορίες


ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΤΙΚΑΔΟΥ

«Συμμετοχή στην φωτογραφική απεικόνιση των χωριών της Κοινότητας Κτικάδου», με θέμα: φωτογραφίες που παρουσιάζουν και αναδεικνύουν τα χωριά της Κοινότητας Κτικάδου Τήνου, θα είναι δηλαδή λήψεις με δημιουργική προσέγγιση, από τα χωριά ΚΙΟΝΙΑ – ΚΤΙΚΑΔΟΣ – ΣΠΕΡΑΔΟΣ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ & ΧΑΤΖΗΡΑΔΟΣ. Ο στόχος είναι η δημιουργία ημερολογίου της Κοινότητας Κτικάδου και η δημιουργία έκθεσης φωτογραφίας. Οι 13 καλύτερες συμμετοχές θα ενταχθούν στο συλλεκτικό ημερολόγιο της Κοινότητας Κτικάδου του Δήμου Τήνου. Θα βραβευτούν οι 3 καλύτερες φωτογραφίες. Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Σκουλουδάκη Θανάση, εκπαιδευτή φωτογραφίας, με εθελοντική συμμετοχή.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν
2. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σεΈλληνες και ξένους φωτογράφους και λάτρεις της φωτογραφίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ετών κατά την ημερομηνία Δήλωσης Συμμετοχής.
3. Αριθμός φωτογραφιών: Από 1 έως 10 φωτογραφίες έγχρωμες σε ψηφιακή μορφή, αρχείο .JPG (με φωτογραφική μηχανή ή με κινητό)
4. Αποστολή φωτογραφιών με e-mail στο photocontest.ktikados@gmail.com. Στο κείμενο του e-mail θα πρέπει να αναγράφονται σε 3 γραμμές οι πληροφορίες για κάθε αρχείο, δηλαδή, Όνομα αρχείου, Τοποθεσία και Ονοματεπώνυμο στα Ελληνικά, με πεζά, σωστά τονισμένα γράμματα.
5. Κάθε φωτογράφος που θα διακριθεί, θα λάβει δωρεάν ένα αντίτυπο του ημερολογίου της Κοινότητας Κτικάδου Τήνου
6. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πρωτότυπη δουλειά των συμμετεχόντων και για τυχόν κλοπή φωτογραφιών η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη.
7. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης, έκθεσης και εκτύπωσης των φωτογραφιών, με τον όρο της αναφοράς των ονομάτων των δημιουργών, χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα αμοιβής τους.
Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους φωτογράφους. Η απόφαση της κριτικής επιτροπής θα είναι οριστική και δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση ή άλλη διεκδίκηση. Θα σταλθεί Δελτίο τύπου με τους νικητές στα ΜΜΕ (tinostoday, tinosnow, tinos24,κλπ).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δευτέρα 30-11-20 ώρα 12.00.
Διευκρινίζεται ρητά ότι οι συμμετοχές που υποβάλλονται μετά την λήξη της προθεσμίας του διαγωνισμού, είναι αυτοδικαίως άκυρες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ Ή ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ/ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να παύσει, να τροποποιήσει ή να αναβάλει το Διαγωνισμό οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να φέρει οποιαδήποτε ευθύνη. Στα πλαίσια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία με τον αθλητικό σύλλογο ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ στα χωριά της Κοινότητας Κτικάδου την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020στις 10πμ. Ξεκινώντας από τον οικισμό Σπεράδος, συνεχίζοντας στους οικισμούς Τριπόταμος, Κτικάδος, Χατζηράδος και καταλήγοντας στον οικισμό Κιόνια.

Δηλώσεις συμμετοχής για τη πεζοπορίας Μάνθος Πρελορέντζος 6946730291.
Πληροφορίες Ιωσηφίνα( Πέπη) Βιδάλη 6976004042

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΙΔΑΛΗ ΙΩΣΗΦΙΝΑ

error: Content is protected !!